Alle kleine badkamer oplossingen getoond

Vragen over een kleine badkamer

AGZ badkamers en sanitair krijgt heel vaak de vragen oplossingen te vinden voor een kleine badkamer.  Past een grote tegel wel in ruimte met beperkte inhoud. Wij gaan u op weg helpen om ideeën te krijgen voor uw ruimte.

Geringe afmetingen in gemiddelde badkamers in Nederland

Bescheiden maar functioneel

De ruimte moet dusdanig ingedeeld worden dat het alle functies heeft die nodig zijn. Een inloopdouche is meestal ook mogelijk mits er een goed doordacht plan is. Er moet gedoucht en onze tanden gepoets kunnen worden.

Kleine of grote onderneming.

Met de vraag: hebben jullie weinig werk in een kleine badkamer? Nee niet per definitie. Met een beperkte ruimte is ben je ook beperkt in de werkzaamheden.

Sanitair met geringe afmeting.

Als er creatief met de ruimte wordt omgegaan is er best wat mogelijk met sanitair. Klein meubel, ligbad en beperkte doucheruimte. Vaak moet wel de keuze gemaakt worden wel of geen ligbad. Een grotere douche is natuurlijk lekker. Met kleine kinderen wordt de keus nog wel eens anders. Er is niet altijd een mogelijkheid om een toilet te plaatsen. Als er een aparte ruimte daar voor is op dezelfde verdieping is dat probleem opgelost.

Kleine of grote tegels.

Met grote tegels wordt het ruimtelijker wat ook het onderhoud ten goede komt. Minder voegen dus. Verder maakt de keus aan tegels niet echt belangrijk.

Meer advies en tips voor een kleinebadkamer

Kijk voor meer inspiratie op onze Pinterest pagina.

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw bericht

Contact ons

Vraag het aan AGZ badkamers en sanitair

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Simple Follow Buttons