Adviseren & Installeren van badkamers en sanitair

Installateur bij AGZ badkamers en sanitair

AGZ badkamers en sanitair heeft sinds 2006 zich gespecialiseerd als totaal installateur. Wij adviseren onze klanten zowel thuis als in één van onze showrooms. Met ons verbouwing installatie plan komt u te weten wat u van ons kan en mag verwachten. Verder staat onze website vol met ideeën en voorbeelden van badkamers.

Installateur bij u in de buurt

Adviseur

Mijn naam is André Zwanenburg. Trotse eigenaar van AGZ badkamers en sanitair. 1991 ben ik  het installatie vak ingerold. Heb vele facetten van het vak gezien en geleerd in de jaren. In 2006 vond ik dat de lijnen en zorg voor de klant beter kon. Om die reden is AGZ ontstaan.

Met vriendelijke groet,

André Zwanenburg

Eigenaar

badkamer installateur
André ZwanenburgBadkamer installateur/adviseur

Voordelen en klanten beoordelingen

Klant voordelen met één installateur:

  • Korte lijnen.
  • Goed advies.
  • Eigen showroom van o.a. Plieger (grootste sanitair leverancier met 18 showroom door heel Nederland.
  • Betere afspraken.
  • Één aanspreekpunt.
  • Éen vakman met alle vakkennis.

Recente beoordelingen✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯G. Grever3 maanden geleden onze badkamer door AGZ badkamers en sanitair laten installeren. Zeer uitgebreide en nette offerte. Prijs vonden we wat aan de hoge kant. Eerlijk advies en de duidelijke offerte waren doorslaggevend t.o.v. andere bedrijven. Bij iedere verbouwing zijn er punten waardoor het anders moet of gaat. Andre hielt ons netjes per mail op de hoogte van het verloop van de werkzaamheden en kwamen niet onnodig voor verrassingen te staan. Prachtig werk afgeleverd..✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯MarcBadkamer renovatie gerealiseerd.✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯IrenePrima✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯Fam. JohnsonGewoon een goed bedrijf. Afwerking en installatie wordt in goed overleg geplaatst. Klein puntje van kritiek: oplevering vond 1,5 week na de werkzaamheden plaats. Dat kan volgens mij eerder. Een tevreden klant. ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯Monique OuwensAndré werkt snel en is betrouwbaar. ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯Anoniem8 jaar geleden de badkamer en het toilet laten verbouwen door André. We zijn nog steeds heel blij met de badkamer en het toilet. ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯JanBij oplevering een kitnaad en voeg vernieuwd. Verder een prima bedrijf om in zee te gaan. Wanneer kom je foto's nemen André. Gr Jan✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯JanBij oplevering een kitnaad en voeg vernieuwd. Verder een prima bedrijf om in zee te gaan. Wanneer kom je foto's nemen André. Gr Jan✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯GerritVakkundig, vriendelijk en betrouwbaar.✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯G HummeHeel goed, prima meegedacht door Andre.
Feedback Company
BuySmart veilig kopen

Installaties en werkgebied

Werkgebied en Regio

Wij werken in de regio HeerhugowaardAlkmaarBergen, Castricum, HaarlemAmsterdam, Egmond, HeemskerkHeilooPurmerendHoornBloemendaal.

Installatieplan

Krijg een indruk hoe AGZ badkamers en sanitair te werk gaat en wat een badkamer verbouwing inhoud. Bekijk hier de punten.

Installatie vragen of advies.

Voor vragen omtrent uw badkamer installatie, sanitair, tegels of verbouwing? Neem gerust contact met ons op. Wilt u weten hoe wij te werk gaan met het plannen van een badkamer verbouwing? Bekijk dan onze planner pagina. Hier vind u alles over het voortraject.

Badkamer renovaties en verbouwingen.

Bekijk hier onze referenties van klanten waar wij de badkamer hebben mogen installeren.

Contact ons

Vraag het aan AGZ badkamers en sanitair

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Simple Follow Buttons