Badkamer planner | Een nieuwe badkamer plaatsen

 Wat komt er kijken bij het plannen van een badkamer renovatie?

Alles staat met een goed doordacht plan. Zo ook bij het plannen van een badkamer verbouwing. Wij gaan u inzicht geven over stappen die ondernomen moeten worden. Als installateur komen wij eerst bij onze klanten thuis voor een oriëntatie gesprek. Natuurlijk wilt u eerst wat ideeën op doen. Wij hebben pagina’s vol met voorbeelden van badkamers met diverse stijlen. Bezoek onze sanitair en tegel showroom? Hier kunnen ze gelijk een 3D ontwerp realiseren. wat kost een verbouwing? Bekijk hiervoor onze kosten pagina hieronder. Wilt u weten hoe uw offerte er uit gaat zien? vraag deze vrijblijvend aan bij AGZ badkamers en sanitair.

Oriëntatie en advies gesprek bij u thuis.

In een persoonlijk gesprek maken we kennis met elkaar wat voor u belangrijk is. U wilt natuurlijk weten wie u in huis haalt. Uiteraard gaan we de badkamer bekijken en zullen al uw wensen bespreken. Wij adviseren graag wat de mogelijkheden zijn wat installatie betreft. Ook bespreken wij de verdere stappen en begeleiden wij de klant waar nodig is. Bent u geïnteresseerd in een oriëntatie gesprek bij u thuis? Neem gerust contact met ons op voor een goed gesprek met een daarbij horend advies.

André Zwanenburg
André Zwanenburg

Oriëntatie en advies punten.

Na een goed gesprek te hebben gehad bij u thuis is het tijd voor verdere stappen. Hieronder vind u de vervolg stappen die nodig zijn om het geheel op papier te zetten.

Ideeën op doen

Ontwerp op maat

Vrijblijvende offerte

Installatie uitleg 

Met de installatie onderdelen geven wij uitleg hoe wij dit toepassen. Zo krijgt u als klant inzicht wat er zoal gedaan wordt  tijdens de verbouwing . Ook zult u merken dat wij alleen a-merken installatie materialen gebruiken waarvan wij de kwaliteiten garanderen voor jaren.

Leindingen installeren

Nieuwe badkamer, dus ook compleet nieuwe drinkwaterleidingen. Ook hier gebruiken wij A kwaliteit producten.

Lees verder

Lichtplan

Een mooie badkamer is zeker niet af zonder de beste verlichting te gebruiken.

Lees verder

Ventilatie

Een goed klimaat en behoud van uw badkamer bij het gebruik van de beste ventilatie regeling.

Lees verder

verwarming

Design radiatoren, vloerverwarming, en juiste tapcapaciteiten. Onderdelen waar goed gekeken dient te worden. Onderdeel van het complete plan.

Lees verder

constructie en bouwwerkzaamheden

Wanden, vloer en plafond. Hout, gips, beton en kunststof beplating. We gebruiken diverse bouw materialen van de beste kwaliteit. De constructie is de basis voor jaren lekvrij douche en bad plezier.

Lees verder

tegelwerk

Eindelijk, het inrichten gaat vorm krijgen. Één van de leukste onderdelen van het verbouwen. Hebben we de juiste keuzes gemaakt voor het tegelwerk? We gaan het zien……

Lees verder

sanitair plaatsen

Het mooiste deel van een badkamer verbouwen vinden wij als installateur natuurlijk ook. Al het denk en uitzoekwerk komt nu tezamen.

Bekijk de laatste fase ‘het sanitair plaatsen

Contact ons

Vraag het aan AGZ badkamers en sanitair

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Simple Follow Buttons