Organiseren en plaatsen van sanitair.

Wat kunt u van ons verwachten?

Een leuk, maar soms ook een lastig onderdeel van de badkamer.  Uitzoeken, leveren en plaatsen van sanitair. Kwaliteit, zorg en goed advies is van groot belang.

 Uitzoeken

Het leukste deel van de badkamer is natuurlijk het uitzoeken van sanitair. Ook al heeft u een 3D tekening ontvangen, de vraag blijft hoe het uiteindelijk zal worden. Goed advies vinden wij daarom heel belangrijk. Zowel bij de opname als in onze toonzalen.

Plaatsing

tijdens het plaatsen valt alles op zijn plek. Zijn alle onderdelen aanwezig? Heeft de loodgieter alles netjes op zijn plaats gemaakt? De installatie is een belangrijke factor voor het plaatsen van het sanitair.

Één Leverancier voor levering en garantie

Het gemak van 1 leverancier lijkt ons voor de hand liggend. 1 aanspreek punt voor afhandeling en garantie.  Hetzelfde kwaliteits niveau. Wij vinden het van groot belang dat er 1 partij uw sanitair leverd. Dit voorkomt ergenis. In doe showroom van Plieger kunnen ze 150.000 sanitair artikelen tonen in zowel de toonzaal als uit het inspiratieboekje.

Kwaliteit en design

kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst onze eigen Plieger lijn.  Uiteraard bewijst het spreekwoord “goed is duurkoop” wel de verschillen.  Design waar meer aandacht wordt besteed aan details en verfijnde toevoegingen. Het wegwerken van bevestigingselementen, designvormen, en serielijnen. Voor elk budget is er een badkamer.

Advies, tips en verzorging

kies voor één partij is onze tip.  Laat u goed adviseren door onze sanitairadviseurs en wij ontzorgen u van een hoop ergenissen. Het organeren van een mooie badkamer is een vak apart.

Contact ons

Vraag het aan AGZ badkamers en sanitair

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Simple Follow Buttons