AGZ badkamer voorbeelden en Album vol met foto’s

Badkamer voorbeelden

Onze voorbeelden  laat u zien wat wij gemaakt hebben bij onze klanten. Daarnaast vertellen wij wat over de installatie, sanitair, tegels, planning en samenwerking met de klant. Foto albums van badkamers  kunt u lekker snel door alle voorbeelden heen bladeren. Hierin krijgt u snel een indruk wat AGZ badkamers en sanitair realiseert. Diverse inrichtingen met hoog design gehalte. Van kleine inloopdouche tot  luxe Wellness interieur

Bekijk onze badkamers ook op Pinterest. Ga naar onze Pinterest pagina.

Referentie Alkmaar

AGZ badkamers en sanitair heeft stuk voor stuk top producten sanitair geplaatst bij deze referentie badkamer in Alkmaar. Kwaliteit merken sanitair gecombineerd met stijlvolle tegels. Deze behoord volgens ons absoluut in het rijtje referentie voorbeelden.

Lees verder

Voorbeelden referentie Assendelft

Referentie Assendelft heeft AGZ badkamers en sanitair zowel de  badkamer als het toilet compleet gerenoveerdDeze woning Betreft een recente nieuwbouw woning van 1,5 jaar oud. Deze klus is spoedig verlopen.

Lees verder

Landelijke badkamer in Alkmaar

Deze luxe landelijke badkamer in Alkmaar mag een plaatje genoemd worden. Tot in de klein details uitgedacht, tot in de kleine details uitgevoerd. Aan niets ontbreekt het in deze prachtige badkamer.

Lees verder

Trendy badkamer in Alkmaar

Deze badkamer in Alkmaar is eigentijds en praktisch ingedeeld. Relatief kleine ruimte en creative oplossingen wordt hij optimaal benut. Door de trendy looks krijgt deze referentie een fris uiterlijk.

Lees verder

Referentie Hoorn

Zeer complete badkamer referentie in Hoorn. Villeroy en Boch bad, toilet en bad meubel. Kranen zijn van Dornbracht. Een absolute wellness badkamer. Van top tot teen nieuwe installatie gerealiseerd.

Lees verder

Geringe badkamer

Ook bij deze badkamer in Alkmaar hebben we samen met de klant gespard.
Bij de opname hadden we samen dezelfde ideeën en zaten we snel op één lijn. Het plan voor de kleine verbouwing was al snel gemaakt. De klus is soepel en binnen de planning afgerond.

Lees verder

Referentie Heemskerk

We hebben zowel de badkamer als het toilet mogen doen bij deze referentie voorbeeld in Heemskerk. Unieke combinatie wat kranen keramiek betreft. Deze badkamer is van alle gemakken voorzien en behoord zeker tot onze voorbeelden referentie.

Lees verder

Referentie centrum Alkmaar

Wat vorig jaar is begonnen met een lekkage, is geëindigd in een badkamer met style. Gewaagd, gedurfd…. Het heeft heel wat uurtjes gekost om samen met de klant tot een compromis te komen. Tenminste, de klant is koning. En dat is beloond met wat het nu geworden is. ‘een gedurfde badkamer’. Ik ben er blij mee om hem te mogen tonen.

Lees verder

Referentie badkamer Heerhugowaard

AGZ badkamers en sanitair heeft bij deze badkamer referentie in Heerhugowaard kwaliteit sanitair gebruikt voor een redelijke prijs. creative oplossingen met het plaatsen van de tegels. De werkzaamheden is binnen het afgesproken tijdsbestek opgeleverd en is goed verlopen.

Lees verder

Referentie Amsterdam

Deze badkamer in Amsterdam was aan een opfrisbeurt toe. Tegels over tegels heeft de werkzaamheden beperkt tot het minimum. De keus voor de tegels en het sanitair mag er wezen. Merken zoals Dornbracht en Kermi staat voor hoge kwaliteit.

Lees verder

Referentie voorbeelden Haarlem

Voor een jong gezin in Haarlem, hebben wij de badkamer mogen maken. Al bij de offerte opname waren wij creatief aan het sparren met de klant om er wat bijzonders van te maken. De klant wilde graag een nis om wat spullen op te kunnen bergen. AGZ badkamers en sanitair vond het leuk om de nis een accent te geven. Beide vinden we dat dat goed gelukt is.

Lees verder

Referentie voorbeelden Modern

Black and white,mozaïek tegels in moderne stijl. Voor deze klant hebben wij zowel de badkamer als het toilet gerenoveerd. Dit is gerealiseerd in 4 weken tijd. De badkamer is vergroot door een stuk van de slaapkamer erbij te trekken.

Lees verder

Creativiteit & kwaliteit

Impressie met eigen creatie

Adviseren, ontwerpen, installeren. Hoort allemaal bij ons vak . AGZ badkamers en sanitair heeft alles in eigen beheer.  Zo maken wij ook de foto’s van de badkamers zelf. Deze foto’s presenteren wij op www.agzbadkamers.nl die wij zelf hebben ontworpen, en die wij zelf onderhouden. Op deze manier willen wij u laten zien wie AGZ badkamers en sanitair is en waar wij als installateur voor staan. Met eigen Creativiteit krijg je de mooiste voorbeelden.

Klanten waarderingen

Daar doen we het voor. Een tevreden klant is voor ons een referentie. En mocht u wat hebben gezien wat u aanspreekt, laat het ons weten. Heeft u vragen naar aanleiding van voorbeelden? Wij nemen dezelfde dag nog contact met u op om al u vragen te beantwoorden.

Recente beoordelingen✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯G. Grever3 maanden geleden onze badkamer door AGZ badkamers en sanitair laten installeren. Zeer uitgebreide en nette offerte. Prijs vonden we wat aan de hoge kant. Eerlijk advies en de duidelijke offerte waren doorslaggevend t.o.v. andere bedrijven. Bij iedere verbouwing zijn er punten waardoor het anders moet of gaat. Andre hielt ons netjes per mail op de hoogte van het verloop van de werkzaamheden en kwamen niet onnodig voor verrassingen te staan. Prachtig werk afgeleverd..✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯MarcBadkamer renovatie gerealiseerd.✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯IrenePrima✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯Fam. JohnsonGewoon een goed bedrijf. Afwerking en installatie wordt in goed overleg geplaatst. Klein puntje van kritiek: oplevering vond 1,5 week na de werkzaamheden plaats. Dat kan volgens mij eerder. Een tevreden klant. ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯Monique OuwensAndré werkt snel en is betrouwbaar. ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯Anoniem8 jaar geleden de badkamer en het toilet laten verbouwen door André. We zijn nog steeds heel blij met de badkamer en het toilet. ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯JanBij oplevering een kitnaad en voeg vernieuwd. Verder een prima bedrijf om in zee te gaan. Wanneer kom je foto's nemen André. Gr Jan✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯JanBij oplevering een kitnaad en voeg vernieuwd. Verder een prima bedrijf om in zee te gaan. Wanneer kom je foto's nemen André. Gr Jan✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯GerritVakkundig, vriendelijk en betrouwbaar.✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯G HummeHeel goed, prima meegedacht door Andre.
Feedback Company
BuySmart veilig kopen

Meer voorbeelden van AGZ badkamers en sanitair.

Bekijk op onze Homify pagina of inspiratie pagina.

Contact ons

Vraag het aan AGZ badkamers en sanitair

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Simple Follow Buttons