Referentie Badkamer Alkmaar

Complete installatie

AGZ badkamers en sanitair heeft stuk voor stuk top producten sanitair geplaatst bij deze referentie badkamer in Alkmaar. Kwaliteit merken sanitair gecombineerd met stijlvolle tegels. Deze behoord volgens ons absoluut in het rijtje referentie voorbeelden.

Foto’s en reviews

Recente beoordelingen✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯G. Grever3 maanden geleden onze badkamer door AGZ badkamers en sanitair laten installeren. Zeer uitgebreide en nette offerte. Prijs vonden we wat aan de hoge kant. Eerlijk advies en de duidelijke offerte waren doorslaggevend t.o.v. andere bedrijven. Bij iedere verbouwing zijn er punten waardoor het anders moet of gaat. Andre hielt ons netjes per mail op de hoogte van het verloop van de werkzaamheden en kwamen niet onnodig voor verrassingen te staan. Prachtig werk afgeleverd..✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯MarcBadkamer renovatie gerealiseerd.✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯IrenePrima✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯Fam. JohnsonGewoon een goed bedrijf. Afwerking en installatie wordt in goed overleg geplaatst. Klein puntje van kritiek: oplevering vond 1,5 week na de werkzaamheden plaats. Dat kan volgens mij eerder. Een tevreden klant. ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯Monique OuwensAndré werkt snel en is betrouwbaar. ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯Anoniem8 jaar geleden de badkamer en het toilet laten verbouwen door André. We zijn nog steeds heel blij met de badkamer en het toilet. ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯JanBij oplevering een kitnaad en voeg vernieuwd. Verder een prima bedrijf om in zee te gaan. Wanneer kom je foto's nemen André. Gr Jan✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯JanBij oplevering een kitnaad en voeg vernieuwd. Verder een prima bedrijf om in zee te gaan. Wanneer kom je foto's nemen André. Gr Jan✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯GerritVakkundig, vriendelijk en betrouwbaar.✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯G HummeHeel goed, prima meegedacht door Andre.
Feedback Company
BuySmart veilig kopen

Installatie, sanitair en tegelwerk

installatie en indelen van de ruimte

De installatie hebben wij volledig aangepakt. Volledige nieuwe water installatie geïnstalleerd. Ook hebben wij hier een deel van de slaapkamer bij de badkamer getrokken. Zo hebben wij het badmeubel beter kunnen wegwerken waardoor er meer loopruimte gecreëerd word

sanitair:

Bij het uitzoeken van het sanitair is de tijd genomen om de juiste keuzes te maken. Wij gebruikte Sanitair merken als Detremmerie, Ben,en Villeroy & Boch.  De materialen van deze producten zorgt voor jaren lang douche plezier. Dit alles maakt deze badkamer echt compleet in deze referentie voorbeeld in Alkmaar.

tegelwerk:

De badkamer tegels met uitwendige hoeken zonder strips. Dit straalt veel meer kwaliteit uit dan met strips. Het vereist wel veel vakmanschap. De juiste kleur keus voegmiddel is ook hier weer van groot belang. Naar ons idee super gelukt deze badkamer. Zou deze referentie ook bij u passen?

Heeft u vragen over deze badkamer neem dan contact met ons op

Foto collage

complete badkamer Alkmaar
Kijk voor meer ideeën met inloopdouche op onze Pinterest pagina.

Meer referentie voorbeelden bekijken.

Contact ons

Vraag het aan AGZ badkamers en sanitair

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Simple Follow Buttons