referentie Haarlem

Creaties creëren met een inbouw nis.

Voor een jong gezin in Haarlem, hebben wij de badkamer mogen maken. Al bij de offerte opname waren wij creatief aan het sparren met de klant om er wat bijzonders van te maken. De klant wilde graag een nis om wat spullen op te kunnen bergen. AGZ badkamers en sanitair vond het leuk om de nis een accent te geven. Beide vinden we dat dat goed gelukt is.

Foto’s

Foto collage

Installatie, sanitair en tegelwerk

Creatie installatie

Deze klus is lekker verlopen en Netjes binnen de planning gebleven. 2 kleine puntjes van oponthoud. Een wand die instabiel was en een probleem met de douchecabine. Verder is de waterleiding vervangen met een nieuwe kunststof leiding. Mooi verlaagd plafond met ip65 inbouwspots Naast de installatie hebben wij ook de ruimte voorzien van ventilatie.

Sanitair en tegels.

Bij deze badkamer heeft de klant zelf het sanitair aangeschaft. Wij kunnen niet vaak genoeg zeggen ‘Laat u goed adviseren’ en ‘ kijk uit met internet bedrijven’. Incompleet, en een probleem met de douchecabine die 6cm kleiner blijkt te zijn.  Al vond ik dat het probleem voor de leverancier behoorde te zijn, hebben wij het probleem opgelost.

Samenwerking met klant.

Ik heb heerlijk gewerkt bij deze mensen. Gastvrij en gezellig. Wij vinden het een erg leuke badkamer is geworden.

foto’s

Meer voorbeelden bekijken?

Contact ons

Vraag het aan AGZ badkamers en sanitair

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Simple Follow Buttons